21 mei – Wedstrijd tegen totdat de Dom valt!


Oooh wat hebben we hier zin in! We hebben er twee jaar op gewacht. Lockdown na lockdown. Van doorgeschoven – naar verplaatst – en toen ook nog eens uitgesteld. Maar deze theatersport uitdaging is dus zeker niet vergeten!

Nu het publiek weer hardop mag lachen, suggesties onbehoorlijk hard kan roepen en we weer naar hartenlust durven high fiven zonder C-stress, gaat het dak eraf! Op 21 mei spelen we die beloofde wedstrijd tegen totdat de Dom valt alsnog!

Kom onze Dikke Duimers vanavond supporteren. Of juich voor ‘totdat de Dom valt’. Het super gezellige team uit Utrecht dat vanavond de sterren van de hemel speelt. Het maakt ons niet uit aan wie jij jouw punten geeft. Zo lang je maar een super leuke avond hebt!

Gratis kaarten kaap je van Eventbrite. Meemaken bijzijn mensen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *