Introductie cursus najaar 2023/2024


Beste theatersport-fans,

Dit voorjaar 2024 starten we weer met een beginnerscursus Theatersport! Ook dit keer zijn er weer 2 cursussen een beginnerscursus (Niveau 1) en een cursus voor mensen die al eens een beginnerscursus hebben gevolgd, een ben-geen-beginner-meer-cursus (Niveau 2).

Dus lijkt het je leuk om eens te proeven aan theatersport/improvisatie theater, schrijf je dan in voor een van deze cursussen! Je leert hier verschillende improtechnieken zoals loslaten, vertrouwen, en uiteindelijk ook scènes spelen zonder script. En natuurlijk zijn het avonden met heel veel lol en gezelligheid!

Alle info op een rijtje:

LET OP! DE CURSUS IS INMIDDELS VOL. ALS JE JE INSCHRIJFT KOM JE OP DE WACHTLIJST.

BeginnersCursus Niveau 1  

De cursus is eens per week op de maandag- of dinsdag-avond en zal starten op maandag 8  of dinsdag 9 Januari 2024. In totaal 6 avonden.WE 

Kosten: Voor de 6 lessen betaal je 77,- euro

Voorwaarden: geen enkele, als je maar goede zin meeneemt 😉

Cursusdata voor de maandag groep: 8, 15, 22 & 29 januari, 5 & 19 februari

Cursusdata voor de dinsdag groep: 9, 16, 23 & 30 januari, 6 & 20 februari

BenGeenBeginnerMeerCursus Niveau 2 

Deel 2 van de cursus start aansluitend op in november.  De cursus is eens per week op de maandag- of dinsdagavond en zal starten op nog te bepalen. In totaal 9 avonden.

Kosten: Voor de 9 lessen betaal je 111,- euro

Voorwaarden: Voor deze cursus moet je reeds bij Dikke Duim of andere vereniging een beginnerscursus hebben gevolgd.

Cursusdata: nog te bepalen

Algemene informatie

Waar: ’t Bellefort, Iepenlaan 40, 5616 NS Eindhoven
Hoe laat: 20:00 tot 22:00 uur

Hoe nr. 1: schrijf je in via ons INSCHRIJF-FORMULIER  (let op! je komt dan op de wachtlijst en kunt deelnemen als iemand anders voor de start zich afmeldt) en geef aan voor welke cursus je inschrijft en geef je naam, email en telefoonnummer aan ons door. GEEF BIJ DE OPMERKINGEN AAN WELKE DAGEN (MAANDAG EN/OF DINSDAG) JE KUNT MEEDOEN.


Schrijf je je direct in voor beide cursussen dan betaal je totaal 166,- euro voor beide cursussen samen. Deze korting is niet geldig als je los voor de cursussen inschrijft.

Hoe nr. 2: Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en een aparte email wanneer de cursus voldoende deelnemers heeft een definitieve start bevestiging. De laatste bevat nog eens alle informatie.

Hoe nr. 3: Maak het bedrag (na ontvangst van de definitive start bevestiging) over op rekeningnummer:

NL37 RABO 0353 8171 71 ten name van Dikke Duim o.v.v. beginnerscursus deel 1 2024

Hoe nr. 4: Kom naar de 1e les met goede zin, een flesje water en lekker zittende en comfortabele kleding.

Mocht je nog vragen opmerkingen of andere dingen hebben, laat het weten via de mail. De cursus gaat door bij minimaal 12 deelnemers. Overigens is er een maximum van 18. Dussss ben er snel bij voor het te laat is. Ohhhh en je mag dit gewoon aan iedereen vertellen. Dus zegt het voorttttt…..

Och ja, er is voldoende parkeergelegenheid (mits er geen voetbalwedstrijd is in het PSV stadion) voor de deur, let wel dit is tegenwoordig betaald parkeren tot 21 uur! Als je met de fiets kunt komen, zeker aan te raden.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur gerust een email naar cursus@dikkeduim.nl

Een aantal quotes van de cursisten:

“Tijdens een cursus van mijn werk kwam ik in aanraking met improvisatietheater. In ontdekte dat het energie gaf, hielp om meer vanuit je gevoel te reageren en vooral heel leuk was. Toen ik in 2013 las over de introductiecursus van Dikke Duim heb ik me dan ook gelijk ingeschreven.”: Mark

“Na de hele dag met mijn hoofd bezig te zijn, zag ik ernaar uit dit ’s avonds bij Dikke Duim juist niet te moeten. Integendeel: hoe minder je nadenkt, hoe creatiever je wordt. Het was soms lastig, maar altijd enorm leuk. Na twee cursussen heb ik me aangemeld als lid van Dikke Duim en gelukkig kwam er snel ruimte beschikbaar binnen de vereniging. Dit biedt mij nu iedere week een avond om niet te denken, maar vooral te doen en plezier te hebben”: Frank

“De beginnerscursus, 6 bijeenkomsten was voor mij veel te snel voorbij. De lessen hebben mij heel erg geïnspireerd. Het was erg leuk en heel leerzaam om afwisselend van vier gedreven leden van de vereniging, Sylvia, Eva, Bob en Angelique les te krijgen. Ik vond het heel professioneel. Aanstekelijk was de positieve energie die zij uitstraalden en ons meegaven. Alles is goed. Uit het denken en in het doen. Maak het niet te moeilijk, hou het simpel en borduur daar op door. Accepteer wat je aangeboden krijgt. Na iedere les ging ik ontspannen en vrolijk naar huis. Smaakt naar meer!!!!! ” Marjo