12 maart – Wedstrijd tegen Woest!


JAWHOL!!! Wer gehen wieder spielennnnnn. Of als je jabber niet zo goed is: We gaan weer een echte wedstrijd spelen!!

En wel op 12 maart in Pand-P Eindhoven (20:00 – 22:00 uur). Gratis kaarten bestel je via eventbrite.

Gat in de lucht! We mogen weer 🙂

We gaan vanavond weer eens oud-vertrouwd ALL-IN! Met rechters, een pianist, de Dikke Duim sterspelers, een FANTASTISCHE tegenstander, en een heerlijke, bomvolle zaal publiek.

Onze tegenstander (Woest, een sterteam uit Arnhem) laat zich vanavond uitdagen door jouw Dikke Duimers. We de geduchte tegenstander wordt, dat houden we nog even geheim maar er staat dadelijk een geduchte tegenstander op het podium. Reken daar maar op!

Wie speelt er volgens jou de mooiste geĂŻmproviseerde scènes? Dat bepaal jij, samen met onze rechters. Oh wacht… eerst nog wat rechtzetten. Achterover leunen en passief genieten is er vanavond niet voor je bij.

Jij bent als toeschouwer namelijk mede verantwoordelijk voor het succes van deze avond. Het publiek geeft de suggesties voor vrolijke, ontroerende, spannende & maffe scènes. Roep! Zorg dat je suggestie gehoord wordt, en je zult verrast worden.

Heb je zin in een avondje lachen, verwondering en ontroering?
Reserveer gauw jouw gratis kaarten. Want je weet het vol = vol!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *