Workshops


Ben je nieuwsgierig naar wat dat nou is, theatersport? Of ben je zelf al enthousiast, en wil je je collega’s, vrienden of kennissen ook zo enthousiast maken? Of heb je gewoon zin in een middag of avondje lekker bezig zijn en veel lachen? Voor groepen vanaf 10 personen geven wij ook workshops!

In een workshop ga je samen met je groep aan de slag met de basis van het improviseren. Er wordt voldoende tijd besteed aan het opwarmen, waardoor iedereen de kans krijgt om zijn angsten voor het spelen over boord te gooien. Onze ervaring is dat zelfs deelnemers die theatersport in eerste instantie niets voor hen vinden, met veel enthousiasme en een lach op hun gezicht naar huis gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de invulling, de workshop wordt op maat gemaakt. Is het de bedoeling dat er vooral veel lol gemaakt wordt, of wil je er ook een stukje teambuilding in verwerken? Alles is mogelijk, laat ons vooral je wensen weten!

Wil je een workshop aanvragen? Stuur even een mailtje naar cursus@dikkeduim.nl met je wensen, groepsgrootte en evt. datum en tijd als je dit al weet. Wij geven je dan ook een indicatie van de prijs.

Wil je meer informatie over onze workshops? Stuur ook dan een mailtje naar cursus@dikkeduim.nl

Wij hopen je snel te zien!