Introductiecursus najaar 2015 was een succes!


Met veel plezier hebben we dit najaar weer een cursus mogen geven aan zeer enthousiaste deelnemers! Een van de deelnemers wil graag haar ervaringen met ons delen:

 

“De introductiecursus theatersport bij Dikke Duim is een absolute aanrader voor iedereen die gegarandeerd plezier wil maken! Bovendien leer je om je wat ontspannener te voelen als als je moet improviseren in alledaagse situaties. Je bent wel een beetje uit je comfortzone tijdens de cursus, maar dan op zo’n manier dat je je daar prettig bij kan voelen. Daardoor leer niet alleen heel snel heel veel, je kunt ook in razend tempo een band opbouwen met elkaar als groep. Wij begonnen als een groep van volslagen vreemden en aan het einde (nu) maken we plannen om met elkaar een karaoke bar te bezoeken (en geloof me, dat doen we niet zomaar met iedereen. Behalve na een significante hoeveelheid drank misschien..).

Wij kregen les van Brahim, Mark, Nicole en Bob en allemaal hadden zij de vaardigheid om op een natuurlijke manier de ontspanning en veiligheid in de groep te brengen die maakte dat wij ons op ons gemak voelden met elkaar om ook echt te improviseren. En dat hebben we gedaan! We hebben letterlijk op de grond gerold van het lachen om de hilarische scenes die spontaan ontstonden. Ken jij het gevoel van een helemaal leeg hoofd? En om dan vanuit je onderbuik te spelen en de grootste lol te hebben? Dat het allemaal niet gaat om prestatie maar om het plezier, en dat je dat dan ook echt even los kan laten? Ik vond het in één woord geweldig om te doen!’ Conny 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *