Wintercompetitie in het Gaslab Eindhoven 1


Woensdagavond 24 september was het zover: de eerste wedstrijd van de wintercompetitie! In het gezellige zaaltje van het Gaslab waren de teams er helemaal klaar voor: Dulcinea en Doppio waren duidelijk warm gespeeld en namen het fanatiek tegen elkaar op in het spelen van de mooiste scènes! De presentatoren van Dikke Duim die tegelijk met een streng oog de veiligheid voor het publiek en de spelers in de gaten hielden, zorgden ervoor dat alles ongeveer bijna vlekkeloos verliep. De rechters waren aan het begin zoals altijd erg streng en strooiden met lage punten. Maar naarmate de avond vorderde, werden zelfs de rechters een beetje vrolijk en konden er zowaar wat hogere punten vanaf. Het publiek riep suggesties, gooide natte sponzen naar de rechters en een regen aan rozen naar de spelers. En ondertussen werd er op het podium flink gestreden! Spreekwoorden werden uitgelegd, uitvindingen geraden, mooie liedjes werden ter plekke bedacht en ter uitvoering gebracht, er was een enge man in de Efteling en tot slot was er een zinderende zangfinale waarin Deadmetal duidelijk de voorkeur van het publiek genoot. Uiteindelijk kwam Doppio uit deze spannende strijd als winnaar uit de bus. Maar de competitie is nog niet voorbij, de volgende keer neemt Dulcinea het op tegen Dikke Duim en wie weet wat daar uit komt! Dat is al op woensdag 29 oktober, om 20u weer in het Gaslab, dus kom vooral kijken voor weer een gezellig avondje theatersport!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Wintercompetitie in het Gaslab Eindhoven

  • Hosting

    De Dikke Duim uit Eindhoven was bij ons te gast. En het was een geweldige avond. Vol van energie, met verassende scenes, knappe stapjes zangkunst en hilarische momenten.