Niet denken. Gewoon springen!


Ja hoor, het is weer roekie-time. Of wat zeggen wij nou – roekies? Niets daarvan!!!

Dit zijn lefgozers, impulshelden, addicts to laugh. Dit zijn onze cursisten van de BGBC (Ben Geen Beginner Cursus). Stuk voor stuk pittige types die, na de eerste reeks lessen, nog dieper duiken in ons improvisatiebad vol theatersport.

Inmiddels allemaal vertrouwd met het accepteren van impulsen, samenspelen en improviseren. Wat zijn wij trots op onze cursisten. Zij twijfelen niet. Zij springen! Ze zien wel waar het schip strand. Of dat ze misschien samen netjes terug naar huis kunnen zeilen. Of niet. Want dan gaan ze gewoon naar Mars ofzo.

Regelrechte kanjers zijn het! ???

gevorderden-cursus-dikke-duim-theatersport

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *