Strak uitverkocht! In het voorprogramma van…


B-A-M. Strak uitverkocht. De Dikke Duim Only op 16 november. We speelden zelfs in het voorprogramma van ’n goed vrind. Jaha! Een dag later kwam hier namelijk dé goede Sint ?. Die celeb komt dus ook gewoon naar Pand-P in Eindhoven. Niet gek vinden wij. Het is ook zo’n geweldige place-to-be! Eerst lekker borrelen & happen met z’n allen en daarna een voorstelling in P’s knusse theaterzaal. Wat wil een mens nog meer?

Het was dan ook weer een top avondje impro. Lekker gespeeld, onwijs mooi & zuiver gezongen (ahum) en zelfs -glansrijk- alle mini-battles gewonnen. Dat kan inderdaad niet anders bij een DD-only. En de club was in topvorm. Al zijn we dat eigenlijk altijd wel ha,ha.

Och, je had er misschien gewoon bij moeten zijn. Voor het geval je de voorstelling (helaas, helaas) miste, op Facebook vind je een paar gezellige plaatjes.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *