16 november 2019 – GLOW IN THE DARK | Kom naar onze voorstelling!


Op zaterdag 16 november spelen we weer een super toffe voorstelling in Pand-P. Laat alle GLOW-wormen* maar lekker door Eindhoven krioelen, bij ons alleen maar lekkere improvisatie kriebels. Want wij gaan aan de slag met alle bizarre suggesties die je ons doet. Kom maar door met al die gekke ideeën om onze scene vorm te geven. Wij gaan de uitdaging graag aan! En de toegang is natuurlijk gratis 🙂

*Ja, dit zijn wij!!! Dikke Duim Theatersporters. Nee, we nemen geen bowlingballen mee. Maar dit is onze meest recente ‘bijna-compleet’ groepsfoto. Van vóór de zomer. Van ‘we-doen-wat-leuks-maar-geen-theater’ maarrrrrr ‘als-je-een-strike-gooit-doe-je-wel-even-een-hele-coole-move-of-pose’.

Okay, je had erbij moeten zijn. Net als bij onze voorstelling op 16 november. Die wil je niet missen!

Reserveren kan weer via Eventbrite en is GRATIS

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *