29 september 2018 – Dikke Duim only


Joepie! Een spetterende wedstrijd waar je alle Dikke Duimers gaat zien. Want dit is geen wedstrijd exclusief [VOOR] de club. Dit is een wedstrijd exclusief [DOOR] de club 🙂 Dikke Duim speelt tegen Dikke Duim zodat we deze thuiswedstrijd glansrijk winnen. En iedereen heeft vanavond een rol dus je favoriete Dikke Duimer aanmoedigen kan en mag. Noteer voor deze leuke avond: zaterdag 29 september,20:00 – 22:00 uur Pand P te Eindhoven. Entree is gratis! Als je belooft lekker veel spel suggesties te doen. Reserveren kan nú al: Doe dit eenvoudig via Eventbrite

En mocht zo’n nieuwerwets tooltje echt nog veel te ingewikkeld voor je zijn mail dan even met onze reserveringen goeroe via reserveren@dikkeduim.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *