Nieuw theatersport talent gezocht! 2


Stroomt er door jouw aderen ook positief theatersport improvisatie bloed? YEZZZ… Er is een match! Wij zijn namelijk op zoek naar een geoefende speler die het Dikke Duim team komt versterken. Een kei in accepteren, improviseren, kop-romp-staart, mime en positiviteit. De ervaren theatersporter kan altijd mailen om een keer mee te trainen op donderdagavond. We kijken naar je uit!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Nieuw theatersport talent gezocht!

 • Katrien Klomp

  Goedemorgen Dikke Duim mensen,

  Na een lange en nog steeds een mooi loopbaan als (verpleegkundige) maar voornamelijk operatieassistent, ben ik mijn kwaliteiten als Trainingsacteur gaan inzetten.
  Na de opleiding Trainingsacteur en NLP Practitioner komen mijn kwaliteiten nog meer tot uiting. Met aanvulling als Transactionele Analyse Coach in opleiding is dit een prima aanvulling.
  Karin Hurkens heeft mij je naam doorgegeven. Samen hebben we een leerzame tijd gehad tijdens de opleiding NLP Practitioner in Den Bosch.
  Wie weet kan ik mijn kwaliteiten inzetten bij de Dikke Duim
  Graag hoor ik van jullie.
  Met vriendelijke groet,
  Katrien Klomp

  • MM Bericht auteur

   Hi Katrien,

   Ik zie net je berichtje via onze website. Helaas kom ik niet zo vaak in deze omgeving. Het kan dus zijn dat je bericht nog niet beantwoord is.
   Ben je al in contact met Brahim van Dikke Duim? Brahim plant alle cursussen. Hij is ons eerste contact voor nieuwe leden. Je bereikt hem via brahim@dikkeduim.nl Ik stuur hem zelf ook nog wel ff een kattebelletje.

   Groetjes,
   Miriam