Introductie cursus


Beste theatersport-fans,

Dit najaar van 2019 starten we weer met een beginnerscursus Theatersport! Dit keer zijn er weer 2 cursussen een beginnerscursus en een voor mensen die al eens een beginnerscursus hebben gevolgd, een ben-geen-beginner-meer-cursus.

Dus lijkt het je leuk om eens te proeven aan theatersport, schrijf je dan in voor een van deze cursussen! Je leert hier verschillende improtechnieken zoals loslaten, vertrouwen, en uiteindelijk ook scènes spelen zonder script. En natuurlijk zijn het avonden met heel veel lol en gezelligheid!

Alle info op een rijtje:

BeginnersCursus Niveau 1  – DE CURSUS IS INMIDDELS AFGEROND

De cursus is eens per week op de dinsdag-avond en zal starten op dinsdag  22 29 Oktober 2019. In totaal 6 avonden .

Kosten: Voor de 6 lessen betaal je 66,- euro

BenGeenBeginnerMeerCursus Niveau 2 – ER ZIJN NOG 2 PLAATSEN!

De cursus is eens per week op de dinsdag-avond en zal starten op dinsdag 21 Januari 2020. In totaal 9 avonden.

Kosten: Voor de 9 lessen betaal je 99,- euro

Voorwaarde: Voor deze cursus moet je reeds bij Dikke Duim of andere vereniging een beginnerscursus hebben gevolgd.

Cursusdata:  21-1, 28-1, 4-2, 11-2, 18-2, 3-3, 10-3, 17-3 en 24-3

Algemene informatie

Waar: ’t Bellefort, Iepenlaan 40, 5616 NS Eindhoven
Hoe laat: 20:00 tot 22:00 uur

Hoe nr. 1: stuur een e-mail  naar: cursus@dikkeduim.nl en geef aan voor welke cursus je inschrijft en persoonlijke gegevens door.
Schrijf je je direct in voor beide cursussen dan betaal je totaal 145,- euro voor beide cursussen samen. Deze korting is niet geldig als je los voor de cursussen inschrijft.

Hoe nr. 2: Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en een wanneer de cursus voldoende deelnemers heeft een start bevestiging. De laatste bevat nog eens alle informatie.

Hoe nr. 3: Maak het bedrag (na ontvangst van de definitive bevestiging) over op rekeningnummer:

NL50 INGB 0002 1709 50 ten name van Dikke Duim o.v.v. beginnerscursus najaar 2019

Hoe nr. 4: Kom naar de 1e les met goede zin en lekker zittende kleding.

Mocht je nog vragen opmerkingen of andere dingen hebben, laat het weten via de mail. De cursus gaat door bij minimaal 12 deelnemers. Overigens is er een maximum 18. Dussss ben er snel bij voor het te laat is. Ohhhh en je mag dit gewoon aan iedereen vertellen. Dus zegt het voorttttt…..

Een aantal quotes van de cursisten:

“Tijdens een cursus van mijn werk kwam ik in aanraking met improvisatietheater. In ontdekte dat het energie gaf, hielp om meer vanuit je gevoel te reageren en vooral heel leuk was. Toen ik in 2013 las over de introductiecursus van Dikke Duim heb ik me dan ook gelijk ingeschreven.”: Mark

“Na de hele dag met mijn hoofd bezig te zijn, zag ik ernaar uit dit ’s avonds bij Dikke Duim juist niet te moeten. Integendeel: hoe minder je nadenkt, hoe creatiever je wordt. Het was soms lastig, maar altijd enorm leuk. Na twee cursussen heb ik me aangemeld als lid van Dikke Duim en gelukkig kwam er snel ruimte beschikbaar binnen de vereniging. Dit biedt mij nu iedere week een avond om niet te denken, maar vooral te doen en plezier te hebben”: Frank

“De beginnerscursus, 6 bijeenkomsten was voor mij veel te snel voorbij. De lessen hebben mij heel erg geïnspireerd. Het was erg leuk en heel leerzaam om afwisselend van vier gedreven leden van de vereniging, Sylvia, Eva, Bob en Angelique les te krijgen. Ik vond het heel professioneel. Aanstekelijk was de positieve energie die zij uitstraalden en ons meegaven. Alles is goed. Uit het denken en in het doen. Maak het niet te moeilijk, hou het simpel en borduur daar op door. Accepteer wat je aangeboden krijgt. Na iedere les ging ik ontspannen en vrolijk naar huis. Smaakt naar meer!!!!! ” Marjo